Üzleti ajándék - nyári sapka

Testreszabott vezeték nélküli töltők

Mindenki szinte minden egyes nap tölti az okostelefonját, sőt néha egy nap alatt többször is. A személyre szabott vezeték nélküli töltők a legjobb személyre szabott üzleti és irodai ajándékok közé tartoznak, amelyeket adhat, és amelyekkel jobban kiemelheti értékesítési tárgyát vagy logóját reklámcélokra. 

Promóciós cikkeken: Testreszabott vezeték nélküli töltők
Promóciós cikkeken: Testreszabott vezeték nélküli töltők

Ez egy nélkülözhetetlen tárolóhelyként vagy töltőállomásként szolgál a különböző eszközök számára, beleértve az okostelefont, a fejhallgatót és a Qi vezeték nélküli töltést támogató okosórát. 

Igen, most már a vezeték nélküli töltők is használhatók a márka képviseletére, hogy kitűnjön a versenytársak közül. 

Testreszabott fém kulcstartók

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy olyan egyedi kulcstartókat készítsen, amelyek különleges és eredeti módon képviselik legjobban márkáját. Mivel mindenki szereti és szüksége van kulcstartókra, itt az ideje, hogy gondoskodjon arról, hogy az Ön medáljai kiemelkedjenek a többi közül.

Üzleti ajándék: Testreszabott fém kulcstartók
Üzleti ajándék: Testreszabott fém kulcstartók

A kulcstartók nagyon népszerű kiegészítők, és ez az oka annak, hogy egyre több márka és szervezet adja őket személyre szabott üzleti és irodai ajándékként. Időtlen népszerűségüket kihasználhatja azzal is, hogy rájuk nyomtatja márkája logóját vagy üzenetét. 

Testreszabott húzózsinór táska

A személyre szabott zsinóros táska az egyik legegyedibb termék, amelyet ügyfelei és kollégái biztosan hasznosnak találnak majd. Ez a zsinóros táska újrahasznosított PET-palackokból vagy 210D poliészterből készül. Ideális hátizsák, amelyet használhat egynapos kirándulásaihoz, kedvenc sporttevékenységeihez, vagy akár csak a szokásos teendőihez. 

Az teszi nagyon hatékony ajándékká a vállalkozások és irodák számára, hogy amellett, hogy könnyű, a teljes felületét az Ön által kiválasztott mintával nyomtathatja. Az anyagok közül többek között a 100% pamut, a 100% RPET, a 100% fényvisszaverő poliészter és a 100% poliészter közül választhat. 

Testreszabott bevásárlótáska

Ki mondta, hogy a bevásárlótáskáknak unalmasnak kell lenniük? A bevásárlótáskák mostantól teljes egészében nyomtathatók egyik szélétől a másikig, hogy reklámüzenete kiemelkedjen és minden eddiginél jobban észrevehető legyen. 

Ezek az egyedi bevásárlótáskák hasznos üzleti és irodai ajándékok. Kutatások kimutatták, hogy ha a címzettek hasznos ajándékokat kapnak, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtartják maguknak az ajándékot. Ezek azért is csodálatos üzleti ajándék, mert viszonylag nagyobb helyet biztosítanak a reklámoknak.

Sportcipő futáshoz

Sportcipő útmutató mindenkinek

Mi az első és legfontosabb tényező, amit figyelembe kell vennie, amikor sportcipőt vásárol? Szükséged van egyáltalán ezekre a cipőkre? Mennyit érdemes valójában költenie a lábbelikre?
Olvassa el mindezt és még sok mást a címben található linkre kattintva.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások:

    Nem található