Próbálja ki könnyedén a szemüveget online

A technológia ma már minden eddiginél jobban megtalálta az emberek mindennapi életének szinte minden területét és aspektusát. Ez alól a vásárlás sem kivétel. A modern vásárlóknak ma már minden, amire szükségük van és amire vágynak, az ujjuk hegyénél van. A technológiának köszönhetően online is kipróbálhatod a szemüvegeket, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet anélkül, hogy egyáltalán ki kellene lépned otthonról!

Mi az a virtuális felpróbálás?

A virtuális felpróbálás az AR vagy kiterjesztett valóság kategóriájába tartozik. Ez lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy maguk próbálják fel a szemüveget anélkül, hogy ténylegesen hozzá kellene érniük a termékekhez. Minden virtuálisan történik egy okostelefon segítségével, amely valós időben rögzíti a képeket.

Hogyan használjuk a Virtual Try-on eszközt szemüvegekhez online

A virtuális felpróbálás lehetősége lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy pontosan tudják, hogyan áll rajtuk egy szemüveg. Legyen szó napszemüvegről vagy vényköteles szemüvegről, a virtuális felpróbálás lehetővé teszi a kiskereskedők és a vásárlók számára, hogy kapcsolatot teremtsenek egymással. Ez kiküszöböli azt a gyakori problémát, hogy a vásárlóknak fizikai üzletbe kell jönniük, hogy megvásároljanak egy szemüveget. 

Hogyan működik a virtuális felpróbáló eszköz?

A divatos napszemüvegektől kezdve a vényköteles szemüvegekig a szemüveggyártók mindkét kategóriában hatékony és hatékony virtuális felpróbáló eszközöket használnak. A virtuális felpróbálás a következő lépésekkel könnyen működik:

  1. Kezdje a különböző szemüvegmodellek böngészésével. Ezeket szűrheti anyag, szín, stílus vagy nem szerint.
  2. Ha megtalálta a pontos keretet, amelyik tetszik, csak válassza ki, majd kattintson a Try Me On gombra a termék fotójának tetején.
  3. Hagyja, hogy a webkamera hogyan néz ki a szemüveg az arcán, vagy képet is feltölthet.

Ilyen egyszerűen, könnyedén kipróbálhatod a szemüvegeket webcím https://www.crulle.at

Hogyan segít a virtuális felpróbálás a szemüveggyártóknak?

A szemüveggyártók nagy hasznát vehetik annak, ha virtuális felpróbáló eszközökbe fektetnek be ügyfeleik számára. Íme a virtuális felpróbáló eszközök legfőbb előnyei a mai szemüveggyártók számára.

Próbálja ki az olvasószemüveget online
Próbálja ki a szemüveget online egy virtuális próbaeszköz segítségével

Ügyfél elkötelezettség 

Az ügyfélélmény az ügyfelek elkötelezettségéről szól. Azok a szemüvegmárkák, amelyek olyan eszközöket használnak, amelyek lehetővé teszik ügyfeleik számára a szemüvegek online kipróbálását, jobb ügyfélelkötelezettséget élvezhetnek, mivel a hatalmat maguk az ügyfelek kezébe adják. 

Szemüvegeket online
Próbáld ki a szemüveget online, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb szemüveget

A vásárlóknak lehetőségük van arra, hogy pontosan kiválasszák, hogy végül mit szeretnének vásárolni. A kiterjesztett valóság segítségével a vásárlók számára gyorsabbá és egyszerűbbé vált a szemüvegvásárlás anélkül, hogy el kellene mozdulniuk a kanapéról. A vásárlók nagyobb valószínűséggel kötődnek olyan márkákhoz, amelyek következetesebb élményt nyújtanak számukra. 

Ügyfél-elégedettség

Nem lehet megmondani, hogyan fog kinézni egy szemüveg, hacsak nem próbálja fel. Ha a vásárlóknak van elképzelésük arról, hogyan fog kinézni rajtuk egy szemüveg, ha viselik, nagyobb az esélye annak, hogy elégedettebbek lesznek a vásárlással, ha egyszer megkapják azt. Ez segít csökkenteni a visszaküldések arányát. 

Ha a vásárló nagyon elégedett, nagyobb valószínűséggel vásárol újra attól a márkától, amelytől korábban pozitív élményt kapott. Ez aztán magasabb bevételt jelent a szemüveggyártók számára. 

Digitális leltár 

A szemüvegmárkák képesek lesznek online bemutatni és bemutatni teljes kollekciójukat. Gyakran nehéz egy teljes kollekciót bemutatni egy fizikai üzletben, ha nem használják a kiterjesztett valóságot. De ez nagyon is lehetséges, ha digitális leltárakról van szó.

Nem számít, hogy a márka egy alkalmazáson vagy weboldalon szeretné-e bemutatni új szemüvegdizájnjait, nagyon is lehetséges a leltár megjelenítése, ahol az ügyfelek könnyen tudnak majd választani. Így az ügyfelek néhány kattintással láthatják az összes lehetőséget.

Több ügyfél elérése

Nem minden vásárló hajlandó meglátogatni és vásárolni a fizikai üzletekben. Azzal, hogy a vásárlók virtuális felpróbáló eszközzel online próbálhatják ki a szemüvegeket, a szemüveggyártók világszerte több embert érhetnek el. Mivel az emberek kényelmesen felpróbálhatják a szemüvegeket, bárhol is tartózkodjanak, több időt töltenek a weboldalon, és hosszú távon valószínűleg hűséges vásárlókká válnak. Ez segít növelni a nemzetközi vásárlói bázist, ami végül javítja a márka visszahívási értékét és hírnevét. 

Több időt takaríthat meg

Az ügyfelek is segíthetnek több időt megtakarítani, mivel többé nem kell fizikailag felpróbálni a kívánt szemüveget, vagy várni, hogy teszteljék vagy kipróbálják. Eközben a kiskereskedők is időt takaríthatnak meg, mivel így nem kell minden egyes szemüveget elővenniük, csak azért, hogy a vásárló kipróbálhassa.

Ezáltal a kiskereskedők a lehető legtöbb vásárló számára lehetővé teszik, hogy a nekik tetsző párokat bármikor kipróbálhassák, és ugyanazt a párt virtuálisan egyszerre több vásárló is felpróbálhatja. Ez jelentős időt takarít meg, miközben mind a szemüvegmárkák, mind a vásárlók arra koncentrálhatnak, ami számukra valóban fontosabb. 

Más iparágak, amelyek elfogadják a virtuális felpróbálást

A virtuális felpróbáló eszközök használatakor a határ a csillagos ég. Ma már a szemüveggyártókon kívül számos más neves vállalat is van a különböző iparágakban, amelyek már kihasználják a virtuális felpróbáló eszközök előnyeit, és ennek köszönhetően hatalmas sikereket értek el. 

  • A ruhaipar az egyik olyan iparág, ahol a virtuális próbavásárlás rendkívül sikeresnek bizonyult. A divatipar gyorsan átáll az AR-technológia kínálta virtuális próbafülkékre.
  • Az óragyártók is csatlakoznak a virtuális felpróbálás szekeréhez, és ennek izgalmas előnyeit élvezik. Emellett testreszabási lehetőségeket kínálnak az ügyfeleknek, és lehetővé teszik számukra, hogy testreszabott órákat próbáljanak fel. Így az ügyfelek képet kapnak arról, hogy a testreszabott óra hogyan fog kinézni a csuklójukon, hogy elvégezhessék a szükséges változtatásokat álmaik órájának megalkotásához.
  • A sminkmárkák azt is lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy virtuálisan kipróbálják a szemceruzát, a rúzst, a szemöldököt, a szempillaspirált és a pirosítót, hogy azonnal tudják, hogyan fognak kinézni rajtuk a különböző sminktermékek, ha alkalmazzák őket. 

Most, hogy online is kipróbálhatod a szemüvegeket, soha többé nem kell aggódnod, hogy megtaláld a számodra tökéleteset!

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások: