Ránctalanító krémek hozzávalói

Az idő múlásával a bőr lassabban regenerálódik, egyre inkább elveszíti nedvességét és szárazabbá válik, így ráncok jelennek meg, a szövetek ellazulnak, a bőr már nem tűnik olyan élénknek, mint korábban. Csökkent a faggyúszekréció és a nedvesség kialakulása, ami azt jelenti, hogy a bőr kevésbé védett és érzékenyebbé válik a külső hatásokra. Ez az az idő, amikor a ránctalanító krémek fontossá válnak.

Az öregedés elkerülhetetlen folyamat, de a nem megfelelő ápolás és életmód gyakran hozzájárul ahhoz, hogy bőrünk idő előtt öregedjen. A bőr korai öregedésének lelassításához és annak ösztönzéséhez, hogy a bőre továbbra is minden funkcióját önmagában végezze, elengedhetetlenül szükséges a megfelelő ápolása belülről és kívülről egyaránt. Ezt jó ránctalanító krémmel és egészséges, kiegyensúlyozott étrenddel érhetjük el.

Ránctalanító krémek hozzávalói

Ránctalanító krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni a készítmény minőségét és olyan termékeket választani, amelyek megfelelnek a jelenlegi bőrállapotának, és amelyek a bőrt aktívvá teszik, korától függetlenül. Fontos az is, hogy ne kezdje el a ránctalanító krémet túl korán használni, mivel az “öregedésgátló” krémek jellemzően magas koncentrációban tartalmaznak hatóanyagokat. Ezek a termékek kompenzálhatják a hatóanyagok hiányát a bőrben, megváltoztathatják a bőr bizonyos folyamatait, amelyekre szükség van.

Természetes olajok az érett bőr számára

Időnként jobb, ha a természetes termékeket és a növények előnyeit használja, hogy a bőr fiatal és friss legyen. Néhány növényről és olajaikról ismert, hogy nagyon kedvesek a bőrünknek és megakadályozzák a ráncokat, és gyakran nélkülözhetetlenek a jó ránctalanító krémekhez.

A csipkebogyó olaj erős antioxidánsokat tartalmaz. A zsírsav egyedülálló kombinációjának köszönhetően, amely megakadályozza a szabad gyököket, rendkívül erős regeneráló olaj is, amely erősíti a bőr tónusát. A makadamia dióolaj rendkívül gyorsan felszívódik a bőrbe. A makadamia dióolaj arany színű, jellegzetes dió aromájú és finom textúrájú. Gazdag palmitoleinsavban található, amely megtalálható a fiatal bőr zsírjában, ezért rendkívül alkalmas a száraz és érett bőr kezelésére. Ez az olaj gyakran megtalálható a legjobb ránctalanító krémek szerves részeként. A vadrózsa olaja rendkívül gazdag esszenciális zsírsavakban, valamint a karotinoidokban és az E-vitaminban. Különösen hatásos a ráncok és a hiperpigmentáció kezelésében, mivel jól működik kankalinolajjal kombinálva. Hatékonyan megnyugtatja a bőrt, elősegíti annak hidratálódását és regenerálódását, és csökkenti a ráncokat. Gazdag nélkülözhetetlen zsírsavakban.

Ránctalanító krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni a készítmény minőségét és olyan termékeket választan

Az arganolaj a ránctalanító krém részeként nagyon magas telítetlen zsírsavtartalommal rendelkezik, beleértve a linolsavat, és védi a bőr regenerálódását. A zsírsavak stimulálják a sejtek oxigénellátását is, ami elősegíti a víz és a lipidek alapvető egyensúlyának helyreállítását a bőr külső rétegeiben. Ily módon megakadályozza a bőr kiszáradását és a rugalmasság elvesztését, ami azt jelenti, hogy megakadályozzák a ráncok és a bőr lágyabbá és feszesebbé válását. A ráncok elleni hatást fokozza a nagy mennyiségű E-vitamin jelenléte, amelyet a legerősebb biológiai antioxidánsként ismertek. Tulajdonságai semlegesítik a szabad gyököket. Ezenkívül az E-vitamin megvédi a sejtmembránokat a lipid-oxidációtól és ezáltal lelassítja az öregedési folyamatot, elősegítve a sérült bőr és a hegek regenerálódását. A málnaolaj a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a természetes gamma-tokoferolt, amely megakadályozza, hogy a bőrt a túl sok napfény befolyásolja. A málna vetőmagjában a zsírsavak több mint 80% -a linolsav és alfa-linolénsav zsírsavra vonatkozik, ezért ez az olaj különösen alkalmas a száraz, érett és kiszáradt bőrre. A málnaolajat sajnos gyakran figyelmen kívül hagyják, amikor a ránctalanító krémről van szó.

Olvassa el a következő cikket is: Minden az online terápiáról és annak előnyeiről

Az online terápia kiküszöböli a nagy távolságok megtételét. Önnek csak annyit kell tennie, hogy beütemezi az Önnek legmegfelelőbb időpontot, és az online terapeuta máris ott lesz Önnél. 

Ránctalanító krémek hozzávalói

Bármely, a bőrápolásra szolgáló ránctalanító krém összetevői az AHA savak, Retinala, Q10, amelyek állítólag megakadályozzák a ráncokat vagy simítják a már meglévő ráncokat. Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. Annak ellenére, hogy többségük ártalmatlan, fontos, hogy szünet nélkül ne használja őket nagyon hosszú ideig. Néhány kutatás azt is kimutatja, hogy káros hatással lehetnek az egészségre. A hialuronsav a bőr egyik alkotóeleme, amelyet a bőr önmagában termel, vagy injekcióval vagy kozmetikumok segítségével beillesztheti az arcába.

Bármely, a bőrápolásra szolgáló ránctalanító krém összetevői az AHA savak, Retinala, Q10

Mivel nagy molekulatömege van, speciális enzim-hidrolizátumot alkalmaznak, amely könnyebben hatol be a bőrbe, hogy helyreállítsa nedvességét, lágyságát és térfogatát. Az alfa-hidroxi-savakat (AHA-k) széles körben használják a kozmetikumokban, és peelingként hatnak, és így ránc gátló hatásúak, javítva a bőrünk megjelenését. Ezért javasolt a rendszeres radírozás a ránctalanító krém alkalmazása előtt. Az AHA-savak készítményei alkalmazhatók száraz bőrre, ráncokkal és foltokkal rendelkező bőrre, valamint zsíros és szennyezett bőrre is. Az elhalt sejtek eltávolításával a bőr fiatalabbá, fényesebbé, simábbá válik, szép textúrájú és színű, hiperpigmentáció nélküli lesz.

A Q10 koenzim egy aktív anyag, amely természetesen jelen van az emberi bőrben. Ez lehetővé teszi a rendszeres energiaellátást a sejtek számára. A Q10 koenzim mélységének köszönhetően a bőr gyorsabban regenerálódik és megakadályozza a bőr korai öregedését. Ez a ránctalanító krémek leggyakoribb összetevője. A kollagén, az elasztin és a hialuronsav, mint a bőr természetes komponensei rugalmasságot, nedvességet és lágyságot adnak neki. Ezenkívül a B5-vitamin segít megújítani a sejteket, hidratáló hatású és simítja a bőr felületét. A Pro-Retinol serkenti a bőr regenerálódását és erősíti annak struktúráját.

Az A-vitamin segít megújítani a sejteket és javítja a szövet szerkezetét. A C-vitamin semlegesíti a szabad gyököket, támogatja az E-vitamin felszívódását és szükséges a kollagén szintéziséhez. Az E-vitamin megvédi a sejtmembránokat a szabad gyököktől, és ezzel lelassítja a bőr öregedését. Az F-vitamin, más néven szőlőmag, elősegíti a bőr természetes funkcióit – megtartja a nedvességet és javítja ellenálló képességét. A H-vitamin, a Biotin rengeteg nedvességet ad, és tápláló hatással van a hajra, a körömre és a külső bőrrétegre.

Győződjön meg arról, hogy az Ön által használt ránctalanító krém tartalmazza-e ezeknek az összetevőknek a nagy részét, így a legtöbbet hozhatja belőlük annak érdekében, hogy a bőre fiatal és egészséges lehessen. Bár sok gyártó rendelkezik saját bőrápoló termékekkel, a Lux-Factor az, amelyben sok nő régóta bízott.

A ránctalanító krém határozottan a modern kor előnye, ahol a természetből legjobban összekapcsolhatjuk növényekből származó olajok formájában elérhető technológiákat és az olyan technológiákat, amelyek képesek arra, hogy kiváló minőségű ránctalanító krémeket alkossanak.

Ugyanazon kategóriába tartozó hozzászólások: